Demokrati och tillit i en globaliserad värld

Seminarium

I dagarna ett år före 2018 års val arrangerar Jonsereds herrgård ett utvidgat Jonseredsseminarium med professor Bo Rothstein. Seminariets syfte är att diskutera förutsättningarna för att den svenska demokratin ska gå stärkt ur nästa valrörelse.
Detta i en tid av accelererande globalisering och stärkta internationella spänningar, när samtidigt medierna avlövas på kritisk journalistik, populistiska rörelser vinner terräng och försök till manipulationer av opinionen genom digitala medier blir allt vanligare.

Särskilt inbjudna kommentatorer är Anders Nilsson, redaktör på Tankeverksamheten inom Arbetarrörelsen i Göteborg, Ann-Marie Ljungberg, författare och debattör, och Anders Johansson Heinö, förlagschef på Timbro.

Välkommen!

Anders Franck Eva Staxäng