Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Inför höstterminen 2017

Om kallelser

Är du antagen till en kurs hos oss i höst men saknar kallelse? Den har skickats ut via e-post och kan ha hamnat i din skräppostkorg. Kontakta expeditionen snarast om du inte har fått någon kallelse!

Antagning - viktiga datum

För dig som sökt fristående kurser eller program gäller följande:

  • Den 13 juli får du ditt preliminära antagningsbesked 1 med svarskrav. Gå in på Mina sidor på www.antagning.se för att läsa och svara på ditt antagningsbesked.
  • Sista svarsdag är den 28 juli. Du måste svara på antagningsbeskedet för att behålla den plats du erbjuds, eller för att stå kvar som reserv!
  • Den 3 augusti beräknas antagningsbeskedet efter det andra urvalet vara klart och det publiceras då på www.antagning.se. Detta behöver du inte svara på.
     

Du som ska läsa en kurs inom ämneslärarprogrammet (LP11) antas direkt av institutionen. Du får inget antagningsbesked att svara på i juli. Institutionen skickar en kallelse till din studentmejl under veckorna 32-33.

Sen anmälan

Du kan fortfarande göra en sen anmälan till vissa av höstterminens kurser och program.

Du kan inte anmäla dig direkt till institutionen, det gör du via www.antagning.se.

Kallelse från institutionen

Du som har blivit antagen till en kurs eller ett program vid institutionen kommer att få en kallelse via e-post under vecka 32. Det är därför viktigt att du kontrollerar e-posten till den e-postadress som du har angivit till antagning.se.

Du som läser på ämneslärarprogrammet får kallelsen till din studentmejl.

I slutet av vecka 34 kommer vi att börja kalla eventuella reserver via e-post.

För kurser som börjar i period 2 mejlas en kallelse ut i mitten av oktober.

Registrering och kursintroduktion

Av kallelsen framgår när och var kursens eller programmets introduktionsmöte hålls. Du som ska läsa fristående kurs eller kurs inom Ämneslärarprogrammet ska själv registrera dig före terminsstart enligt de instruktioner som du får i kallelsen. Registreringen kommer att pågå mellan 15 och 22 augusti.

Kurserna har introduktion tidigast den 28 augusti. Mer information och schema läggs ut på respektive kurs öppna sida på GUL (Göteborgs universitets lärplattform) inför terminsstarten. Du behöver inte logga in för att se informationen på de öppna sidorna.

Den officiella terminstiden, som ska rapporteras in exempelvis till CSN, för höstterminen 2017 är 28 augusti-14 januari.

Studentportalen

Studentportalen hittar du information om exempelvis studentkonto, GU-kort, IT-tjänster, studiemiljö och ekonomi.

Andra användbara länkar:

 

Väl mött i höst!

Kontaktinformation

Institutionen för litteratur, idéhistoria och religion

Box 200, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Renströmsgatan 6

Telefon:
031-786 1115

Sidansvarig: Elin Widfeldt|Sidan uppdaterades: 2017-08-22
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://lir.gu.se/utbildning/student-vid-institutionen/ht17/
Utskriftsdatum: 2017-11-19