Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Teaterstudier i Göteborg - en unik utbildning

  [2018-03-15] En sammanhållen grupp studenter och lärare, täta kontakter med teaterlivet i stan, och en unik kombination av traditionella akademiska studier och praktiska moment. Att läsa teaterstudier vid Göteborgs universitet innebär mycket mer än teoretisk kunskap.

 • Teaterstudier och praktik ledde till jobb på Folkteatern

  [2018-03-15] Efter att ha läst teaterstudier och gjort en termins praktik via Göteborgs universitet fick Mathilda Adolfsson Näslund jobb på Folkteatern. I dag arbetar hon som producent.

 • Masterprogrammet Kritiska studier undersöker vår samtid och vår historia

  [2018-03-15] När Joann Lindskog började studera idé- och lärdomshistoria var det kärlek vid första ögonkastet. I dag läser hon masterprogrammet Kritiska studier på Göteborgs universitet och får fördjupa sig i det hon tycker är mest intressant: teorier om hur människor kan göra motstånd.

 • Teologi - ett ämne där frågor om Gud och politik möts

  [2018-03-15] Hon hade först tänkt bli jurist, men insåg sedan att teologi också innehåller frågor om etik, politik och ekonomi. Nu hoppas Liv Nyman på en framtid som forskare.

 • Redaktionell praktik - en utbildning som ger dig blick för både text och form

  [2018-03-15] Längtar du efter att få arbeta med böcker och tidskrifter, med textredigering, utgivning och litterära evenemang? Då är Redaktionell praktik på Göteborgs universitet rätt utbildning för dig. - Den ger en praktisk erfarenhet av att arbeta redaktionellt - ur alla aspekter, säger studenten Joel Kellgren.

Fler nyheter

Kalender

Till kalendern

Sidansvarig: Elin Widfeldt|Sidan uppdaterades: 2015-01-27
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?