Institutionen för litteratur, idéhistoria och religion flyttar under december

Nyhet: 2019-12-03

Vecka 49 och 50, främst dagarna 4–11 december, flyttar institutionen till lokaler i nya Humanisten. Det innebär vissa tillfälliga förändringar i våra rutiner.

I början av december flyttar institutionen för litteratur, idéhistoria och religion in i det nybyggda Humanisten-huset, en flytt som har varit planerad i flera år. Olika delar av personalen flyttar olika dagar, men huvudsakligen är det dagarna 4–11 december som gäller för flytten.

Vi ber om ursäkt för att det kan upplevas som lite rörigt!

Flytten innebär att institutionens expedition kommer att vara stängd 5–6 december samt 9, 10 och 11 december.

Studievägledarna har inte heller någon mottagning/drop-in måndagen den 9 december.

Kontakta oss gärna via mejl

Även om vi kan ha svårt att ta emot besök under flytten jobbar vi på som vanligt! Men välj gärna mejl framför telefon dessa dagar. Vill du komma i kontakt med oss men är osäker på vem du ska prata med går det alltid bra att mejla lir@lir.gu.se

Från mitten av vecka 50 är vi alla på plats i våra nya lokaler på översta våningen (plan 6) i nya Humanisten, välkomna dit! Där kommer all personal på institutionen att sitta samlad, i stället för att ha kontor i flera olika byggnader som det hittills har varit.

Inflytten i nya Humanisten innebär också att den tidigare huvudentrén, mot Näckrosdammen/UB, är öppen igen. Den tillfälliga huvudentrén är stängd. Vår besöksadress är numera återigen Renströmsgatan 6, precis som innan bygget drog igång.

Mer om bygget och vårt nya hus finns på Projekt Humanistens webbplats.

AV:

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2009-01-13