Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Studenter i teaterstudier skapade digitala scenkonstverk

Nyhet: 2020-06-01

Under vårens distansundervisning har teaterstudierstudenterna skapat digitala scenkonstverk som nu går att se på webben.

Studenterna har själva valt gruppsammansättning och material att arbeta med och verket har inte fått överstiga 20 minuter. Frågan ”Vad är egentligen digital scenkonst?” har varit närvarande under hela kursen och utforskats.

Under arbetets gång har grupperna haft reflekterande seminarier tillsammans med övriga studenter och ansvariga lärare där frågor som rör genrer, formspråk, estetik, arbetsformer, samtid och tekniska aspekter diskuterats.

Romeo & Julia – en osammanhängande tragedi av Josefin Wallerström, Nils Sahlström och Karolina Willebrand Vinnberg samt Vinden av Anneli Wallander, Chistofer Bengtsson Dahmoch EmmaMaria Engelbrektsson finns på GU play till och med den 29 juni:
https://play.gu.se/playlist/dedicated/0_tk5uqzyg/

COVID av Anna Frykman, Astrid Wickström och Joel Svan finns på Youtube och kräver att man går in på länken via dator för att kunna interagera:
https://m.youtube.com/watch?v=sx8_s3yK11g

AV:

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2009-01-13
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?