Sugen på att forska i sommar?

Nyhet: 2020-02-18

Ta chansen att testa dina idéer och komma i kontakt med studenter från fem andra starka europeiska universitet i fem intressanta delar av Europa.

Nu finns det en unik möjlighet för dig som är grundstudent vid GU att söka ett stipendium inom Eutopia-alliansen för att bedriva ett eget forskningsprojekt under sommaren.
Ditt projekt behöver inte vara bundet till något speciellt ämnesområde. Du ansvarar själv för att ta fram din projektidé. Du ansvarar också för att förankra din idé med en handledare vid GU och tillsammans med denne hitta en handledare vid något av Eutopia-lärosätena.

Ansökan görs via länken i dokumentet nedan, där det också finns mer information om utlysningen. Sista sökdatum är den 16 mars.
Beviljade projekt finansieras med max € 1500 och urvalet görs av Universitet i Warwick.

Mer information, samt ansökan finns här Om EUTOPIA-alliansen

Fler frågor? Kontakta Hans Abelius på: hans.abelius@gu.se

Om EUTOPIA-alliansen

Eutopia är ett EU-finansierat projekt/allians mellan sex europeiska lärosäten med det övergripande syftet att ge medarbetare och studenter möjligheter att skapa utmaningsdrivna utbildningar och forskning i världsklass. Medverkande lärosäten är Göteborgs universitet, University of Warwick, Vrije Universiteit i Bryssel, CY Cergy Paris University, University of Ljubljana och University of Pompeu Fabra i Barcelona.

Du hittar mer information om EUTOPIA på universitetets medarbetarportal

AV:

Artikeln publicerades först på: studentportal.gu.se

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2009-01-13