"Reglering och strategier - Internationella karteller under 1900-talet"

Teknik- och vetenskapshistoriska seminariet:

Susanna Fellman, Malin Dahlström, Patrik Ekheimer & Birgit Karlsson presenterar projektet "Reglering och strategier - Internationella karteller under 1900-talet".

Susanna Fellman (Göteborgs universitet), Malin Dahlström (Göteborgs universitet), Patrik Ekheimer (Chalmers) & Birgit Karlsson (Göteborgs universitet) presenterar projektet "Reglering och strategier - Internationella karteller under 1900-talet".

Text kan rekvireras från författarna en vecka i förväg, kontakta patrik.ekheimer@chalmers.se.

Teknik- och vetenskapshistoriska seminariet är ett samarrangemang mellan Avdelningen för teknik, vetenskap och samhälle vid Chalmers och institutionen för litteratur, idéhistoria och religion vid Göteborgs universitet.

Seminarieansvariga är Gustav Holmberg (Göteborgs universitet), gustav.holmberg@lir.gu.se, och Per Lundin (Chalmers), per.lundin@chalmers.se.

Datum: 2017-12-14

Kategorier: Idéhistoria

Plats: Vera Sandbergs Allé 8: Chalmers tekniska högskola, Avdelningen för teknik, vetenskap och samhälle, institutionen för teknikens ekonomi och organisation, seminarierum 2356.

Kontaktperson: Gustav Holmberg