Seminarium

Per Lundin, STS, Chalmers, presenterar texten "Safety in the Car City: SCAFT 68 and the Making of the Car-friendly City in Postwar Sweden".

Texten kan rekvireras från författaren en vecka i förväg, kontakta per.lundin@chalmers.se.

Teknik- och vetenskapshistoriska seminariet är ett samarrangemang mellan avdelningen för teknik, vetenskap och samhälle vid Chalmers och institutionen för litteratur, idéhistoria och religion vid Göteborgs universitet. Seminarieansvariga är Gustav Holmberg (GU), gustav.holmberg@lir.gu.se, och Per Lundin (Chalmers), per.lundin@chalmers.se.

Datum: 2018-12-13

Kategorier: Idéhistoria

Plats: Seminarierum 2356, Avdelningen för teknik, vetenskap och samhälle, Institutionen för teknikens ekonomi och organisation, Chalmers tekniska högskola, Vera Sandbergs Allé 8

Kontaktperson: Gustav Holmberg