Johan Gärdebo: "Raising the Forest, Bits by Bits: Environmental Data and the Making of Environment in the Era of Sustainable Development"

Seminarium

Teknik- och vetenskapshistoriska seminariet: Johan Gärdebo lägger fram texten "Raising the Forest, Bits by Bits: Environmental Data and the Making of Environment in the Era of Sustainable Development".

Johan Gärdebo arbetar på avdelningen för historiska studier av teknik, vetenskap och miljö, KTH.

Texten kan rekvireras från Johan Gärdebo: johan.gardebo@abe.kth.se, en vecka i förväg.

Teknik- och vetenskapshistoriska seminariet arrangeras av avdelningen för teknik, vetenskap och samhälle, Chalmers tekniska högskola, och institutionen för litteratur, idéhistoria och religion, Göteborgs universitet.

Datum: 2020-02-27

Kategorier: Idéhistoria

Plats: seminarierum 2356, Avdelningen för teknik, vetenskap och samhälle, Institutionen för teknikens ekonomi och organisation, Chalmers tekniska högskola, Vera Sandbergs Allé 8

Kontaktperson: Gustav Holmberg