Jenny Ingemarsdotter och Camilla Eriksson: "Hotbild och självbild i den svenska försörjningsberedskapen, 1928-2002"

Seminarium

Teknik- och vetenskapshistoriska seminariet: Jenny Ingemarsdotter och Camilla Eriksson, FOI, lägger fram texten "'Vi får klara oss själva' - hotbild och självbild i den svenska försörjningsberedskapen, 1928-2002".

Texten kan rekvireras från Jenny Ingemarsdotter: jenny.ingemarsdotter@foi.se, en vecka i förväg.

Teknik- och vetenskapshistoriska seminariet arrangeras av avdelningen för teknik, vetenskap och samhälle, Chalmers tekniska högskola, och institutionen för litteratur, idéhistoria och religion, Göteborgs universitet.

Datum: 2020-03-26

Kategorier: Idéhistoria

Plats: seminarierum 2356, Avdelningen för teknik, vetenskap och samhälle, Institutionen för teknikens ekonomi och organisation, Chalmers tekniska högskola, Vera Sandbergs Allé 8

Kontaktperson: Gustav Holmberg