Ettore Costa: "A Big Step for Mankind... but now what? The 1969 Moon Landing and the Western European Left"

Seminarium

Teknik- och vetenskapshistoriska seminariet: Ettore Costa lägger fram texten "A Big Step for Mankind... but now what? The 1969 Moon Landing and the Western European Left".

Ettore Costa är postdok vid institutionen för litteratur, idéhistoria och religion, Göteborgs universitet.

Texten kan rekvireras från Ettore Costa: ettore.costa@lir.gu.se, en vecka i förväg.

Teknik- och vetenskapshistoriska seminariet arrangeras av avdelningen för teknik, vetenskap och samhälle, Chalmers tekniska högskola, och institutionen för litteratur, idéhistoria och religion, Göteborgs universitet.

Datum: 2020-01-30

Kategorier: Idéhistoria