DH-pizzan

Föreläsning

Varje fredag kl. 13:00-14:00 kommer pågående forskning och andra aktiviteter inom digital humaniora på Göteborgs universitet och annorstädes att presenteras samtidigt som vi bjuder deltagare på lunchpizza.

Fredagen den 6 mars kommer Johan Malmstedt, student vid masterprogrammet i digital humaniora, prata om sin uppsats "Discrete Essences: The Concept of the Digital Audio Object in Material Published by IASA 1986-2009", om digitala ljudarkiv från 1980-talet och framåt. om digitala ljudarkiv från 80-talet och framåt.

Själva presentationen inleds 13:15 och kommer att ske på svenska eller engelska beroende på presentatör och deltagare. Deltagande är gratis men för att vi ska veta hur många pizzor vi ska beställa ombeds intresserade deltagare att anmäla sig via anmälningsknappen nedan.

Välkomna!

Datum: 2020-03-06

Kategorier: Humaniora

Plats: Humanisten,Renströmsgatan 6
C360

Sista anmälningsdag: 2020-03-06 kl. 10:00.

Kontaktperson: Mats Fridlund

Registreringstiden för detta evenemang har gått ut