Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Välkommen tillbaka!

Fastän du inte längre studerar vid vår institution vill vi att du fortfarande skall känna dig välkommen till de möten och arrangemang som vi anordnar. Du hittar information om seminarier och föreläsningar i institutionens kalendarium.

Institutionens kalendarium

Alumn vid Humanistiska fakulteten

Har du läst minst 60 hp (före 2007-07-01 motsvaras det av 40 poäng) i något av Humanistiska fakultens olika ämnen? Då är du alumn och välkommen till vårt nätverk och kan därmed bland annat ta del av de fakultetsgemensamma arrangemang som vi särskilt anordnar för dig som är alumn.

Alumn redan som student

Gå med i nätverket redan under tiden du är student! Det innebär att du redan under din studietid kan få möjlighet att nätverka med alumner som redan finns ute i yrkeslivet.

Registrera dig

För att få tillgång till vår alumnverksamhet behöver du registrera dig i alumndatabasen som är nyckeln till nätverket. Alumndatabasen är gemensam för hela universitetet, oavsett vad du har läst. Du kan välja själv om du vill att dina uppgifter ska vara synliga för andra alumner, eller om du bara synas för Göteborgs univeristet.

Alumndatabasen gör det lättare att hitta och ta upp kontakten med dina gamla "kursare". Du kan också få inbjudningar till olika alumnarrangemang, senaste nytt om forskning, utbildning och kompetensutveckling genom nyhetsbrev och magasin som GU-spegeln.

Du väljer själv i vilken omfattning du vill ha kontakt med oss och/eller vilken information du vill ha!

Alumn vid fakulteten

Om fakultetens alumnverksamhet

Sidansvarig: Elin Widfeldt|Sidan uppdaterades: 2015-07-30
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?