Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Utbildning på avancerad nivå

Vill du fördjupa dina studier efter kandidatexamen? Funderar du på en magisterexamen (60 hp) eller en masterexamen (120 hp) i litteraturvetenskap, teaterstudier, idé- och lärdomshistoria eller religionsvetenskap och teologi?

På avancerad nivå har du stor frihet att kombinera ämnen och kurser med tanke på det yrkesliv du har i sikte. Till flera av våra utbildningar är du behörig om du har en kandidatexamen, även om du inte tidigare har läst våra ämnen på grundnivå. Andra kurser kräver specifika förkunskaper.

För mer information om innehållet i och behörighetskrav till våra utbildningar, se länkarna till respektive ämne. Du är också välkommen att kontakta studievägledarna för hjälp att planera studierna.

Sidansvarig: Elin Widfeldt|Sidan uppdaterades: 2014-10-16
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://lir.gu.se/utbildning/avancerad-niva/?languageId=100000&disableRedirect=true&returnUrl=http%3A%2F%2Flir.gu.se%2Fenglish%2Feducation%2Fmasters-second-cycle%2F%3Fprint%3Dtrue%26languageId%3D100001
Utskriftsdatum: 2020-08-09