Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Gemensamma doktorandkurser

Institutionen anordnar forskarutbildningskurser som vänder sig till forskarstuderande i flera ämnen vid fakulteten. Kurserna är främst avsedda för forskarstuderande vid fakulteten men även forskarstuderande från andra lärosäten, studenter på avancerad nivå och lärare kan delta i mån av plats.

Kompletteringar och ändringar kommer att föras in kontinuerligt på dessa sidor. Närmare information lämnas av den kursansvariga läraren.

Fakultetsgemensamma kurser

Det anordnas ett antal forskarutbildningskurser som vänder sig till forskarstuderande i flera ämnen vid fakulteten. Här finns aktuell information om fakultetsgemensamma kurser.

Viktigt att tänka på för forskarstuderande

Samråd med din handledare! För att vara säker på att få räkna in poäng från en kurs i annat ämne i din egen studieplan, bör du se till att kursen kan ingå i din individuella studieplan. I en del fall kan kursens uppläggning justeras efter individuella behov, men det kräver samråd på ett tidigt stadium mellan kursledare, kursdeltagare och dennes handledare.

  • Anmäl dig så fort som möjligt! Detta skall du göra eftersom kursen kan bli fulltecknad eller inställd på grund av brist på deltagare.
  • Anmäl dig till den kursansvariga läraren.

 

Sidansvarig: Elin Widfeldt|Sidan uppdaterades: 2019-01-15
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?